Weddingcake speciaal!

 

Jullie trouwdag is om nooit te vergeten! Daar hoort een bruidstaart bij, eentje die niet alleen heel lekker is maar er ook mooi uitziet! Of je nu een stapeltaart wilt, of dat jullie gaan voor  verschillende losse taarten, elk met een eigen smaak,  mooi gepresenteerd op een grote tafel. Veel is mogelijk. Mijn taarten kunnen, indien jullie dat wensen op een speciale ‘boomstandaard’ gepresenteerd welke ik zelf gemaakt heb.  “Anders dan anders”  en juist daarom extra leuk! In overleg stellen we jullie keuze samen en zal ik jullie adviseren. Van appeltaart tot luxe roomtaart, het is aan jullie.

Vraag gerust naar mijn prijzen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code