Over mij

Ik ben Stephanie en ik kook voor jou! Koken en bakken is mijn passie. Ik doe dit al 20 jaar o.a. via mijn bedrijf Stephanie Kookt!. Wat ik ook ontdekt heb is dat het superleuk is om samen met anderen te koken en mijn kennis te delen! Op het moment, mede door Corona geef ik geen kookworkshop meer wat ik erg jammer vindt. Maar voor je feestje of avondje uit met familie of vrienden maak ik heerlijk puur en vers eten en bezorg het bij je thuis of op locatie. Je kunt in overleg kiezen voor lekkere gerechten voor op een buffet of een borrelbuffet.
Heb je liever zoet? Ik maak met veel plezier voor jou gebak of mooie taarten. Als je gaat trouwen kan ik een mooie bruidstaart met meerdere lagen maken, of een verzameling taarten mooi uitgestald op mijn eigengemaakte standaard; weer eens wat anders!  Kijk maar eens rond op mijn Facebook,  Instagram of website voor anders dan anders bruidstaarten.
Voor catering en taarten kun je info en prijzen opvragen. Ik werk vanuit Dronten en bezorg in de directe omgeving. Wat verder weg soms ook wel. Voor een offerte mail info@stephaniekookt.nl  of app mij en ik stuur het je toe.

Stephanie Buitendijk

06 53 54 67 67

info@stephaniekookt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code