Taarten voor Thuis

Feestje te vieren? Dan mag taart natuurlijk niet ontbreken! Ik maak voor jouw feestje een heerlijke taart en of dat nu een appeltaart is of een bruidstaart, het kan allemaal! Kijk voor bruidstaarten in het menu naar het kopje Taarten voor meer foto’s.

Als ik een taart maak dan gaat het in eerste instantie om de smaak, die moet overheerlijk zijn! Uiteraard is het ook belangrijk dat het er goed uitziet en daar doe ik dan ook mijn best voor.

Ik bak graag voor je! Je kunt je taarten bestellen via email of bel mij op 06 53546767. Minimaal 4 werkdagen van te voren te bestellen. Voor bruidstaarten kom ik graag langs om door te spreken wat jullie wensen zijn. Hier zie je alvast wat foto’s van de taarten die ik o.a. gemaakt heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code