Corona tijd

Door het Covid19 virus zijn mijn werkzaamheden behoorlijk geslonken. Het geven van kookworkshops blijft lastig en de feesten/bruiloften zijn door velen van jullie uitgesteld naar volgend jaar. Maar, het leven moet je blijven vieren en dus ook je feestjes! Catering aan huis kan binnenkort weer ook al zijn de groepen gasten die je mag ontvangen kleiner geworden. Om deze reden heb ik mijn diensten aangepast en kun je nu ook voor kleinere groepen catering aan huis bestellen. Vraag gerust via info@stephaniekookt.nl naar mijn mogelijkheden. Kijk ook eens bij de foto’s van mijn verjaardag en themataarten, deze zijn heel feestelijk en worden nu veel besteld! Maak er zo toch een feestje van in deze Corona tijd! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code