Feestje te vieren?

Ben je op zoek naar een locatie om je feestje te vieren? Een hele leuke locatie daarvoor is de glazen kas bij Hanneke’s Pluktuin in Dronten. Misschien ken je de pluktuin van Hanneke al langer en ben je daar wel eens geweest om je eigen boeket te plukken.

Nu staat er inmiddels een grote glazen kas waar je heerlijk kunt zijn voor een kop koffie, taartje en natuurlijk voor de bloemen. In het tulpenseizoen, vanaf begin april, gaat de kas open voor publiek en kun je er terecht volgens de openingstijden zoals vermeld op de site van Hanneke’s Pluktuin. Maar nu is het ook al mogelijk om de kas te huren voor je feestje. De kas is nog niet helemaal af maar het is nu al gezellig en de eerste feestjes zijn al een feit. Informeer naar de mogelijkheden voor de verhuur en catering via mail of telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code