Over mij

Ik ben Stephanie en ik kook voor jou! Koken en bakken is mijn passie. Ik doe dit al 20 jaar o.a. via mijn bedrijf Stephanie Kookt!. Wat ik ook ontdekt heb is dat het superleuk is om samen met anderen te koken en mijn kennis te delen! Ik geef dan ook al jaren met plezier kookworkshops en vanaf heden op een heel unieke nieuwe locatie;  een grote glazen (verwarmde)  kas bij Hanneke’s Pluktuin in Dronten. Een mooie sfeervolle locatie midden in de Flevopolder. Ik heb in deze kas mijn keuken en werk daar met veel plezier aan catering opdrachten en houd daar de kookworkshops. Kijk verder op mijn site voor meer info.
Voor je feestje of avondje uit met familie of vrienden maak ik heerlijk puur en vers eten. Je kunt in overleg kiezen voor lekkere gerechten voor op een buffet of bijvoorbeeld een borrelbuffet. Ik bezorg het op jouw feestlocatie en verzeker je van heerlijk eten!
Heb je liever zoet? Ik maak met veel plezier voor jou gebak of mooie taarten. Als je gaat trouwen kan ik een mooie bruidstaart met lagen maken voor jou en je gasten, of een verzameling taarten mooi uitgestald; weer eens wat anders!  Kijk maar eens rond op mijn Facebook,  Instagram of website voor anders dan anders bruidstaarten.
Met collega’s of met je vrienden/familie iets leuks ‘doen’ en een toffe avond beleven? Boek dan een kookworkshop bij mij! Gezellig samen koken en daarna met elkaar de tafel dekken en eten en proeven wat je voor elkaar gemaakt hebt. Een gezellig en actief avondje uit.
Voor catering en taarten kun je info opvragen. Ik werk vanuit Dronten en bezorg in de directe omgeving. Wat verder weg soms ook wel. Voor een offerte mail info@stephaniekookt.nl  of app mij en ik stuur het je toe.

 

Stephanie Buitendijk

06 53 54 67 67

info@stephaniekookt.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code