Over mij

Ik ben Stephanie en ik kook voor jou! Koken en bakken is mijn passie. Ik doe dit al 15 jaar o.a. via mijn bedrijf Stephanie Kookt!. Wat ik ook ontdekt heb is dat het superleuk is om samen met anderen te koken en mijn kennis te delen! Ik geef dan ook al jaren met plezier kookworkshops en vanaf januari 2019 op een heel unieke nieuwe locatie;  een grote glazen (verwarmde)  kas bij Hanneke’s Pluktuin in Dronten. Een mooie sfeervolle locatie midden in de Flevopolder. Op het moment wordt er nog volop gebouwd en is het bijna af. Ik moet nog even geduld hebben voordat ik weer kan beginnen met de kookworkshops op deze nieuwe locatie; Het wordt een unieke super gezellige plek!
Ook voor je feestje of avondje uit met familie of vrienden maak ik heerlijk puur en vers eten.
Je kunt in overleg kiezen voor lekkere gerechten voor op een buffet of bijvoorbeeld een barbecue. Ik bezorg het op jouw feestlocatie en verzeker je van een heerlijk eten! Of wil je alleen maar lekkere hapjes voor bij de borrel? Dat is ook mogelijk.
Ook vind ik bakken erg leuk en ik maak met veel plezier bruidstaarten voor jouw grote dag!  Kijk maar eens rond op mijn Facebook,  Instagram of website voor anders dan anders bruidstaarten.
Met collega’s of met je vrienden/familie iets leuks ‘doen’ en een toffe avond beleven? Boek dan een kookworkshop bij mij! Gezellig samen koken en daarna met elkaar de tafel dekken en eten en proeven wat je voor elkaar gemaakt hebt. Een gezellig en actief avondje uit.
Voor catering en taarten kun je info opvragen. Ik werk vanuit Dronten en bezorg in de directe omgeving. Wat verder weg soms ook wel. Voor meer info mail info@stephaniekookt.nl of app mij en ik stuur het je toe. Ik houd jullie via Facebook en instagram op de hoogte over de vorderingen van de bouw van de kas en wanneer ik ga beginnen op mijn nieuwe plek!

 

Stephanie Buitendijk

06 53 54 67 67

info@stephaniekookt.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code