KookWorkshops in de kas

Geniet van een gezellige avond samen met je vrienden en/of collega’s doe dat rondom het fornuis! Ik heb mijn plekje gevonden in de kas van Hanneke’s Pluktuin en daar in mijn keuken begeleid ik de groepen tijdens het koken!  Je maakt met elkaar een volledig menu met producten van de lokale leveranciers geïnspireerd op de mediterrane keuken. Vervolgens dek je met elkaar de tafel en geniet van de heerlijke maaltijd die je zelf gemaakt hebt! Met uitzicht op de bloemetjes en bijtjes en als het helder weer is zie je de zon onder gaan; hoe mooi is dat!?

Boek zo’n leuke kookworkshop bijvoorbeeld als uitje met collega’s of als vrijgezellenavond met je vrienden; vanaf  8 personen tot maximaal 16 personen kun je met elkaar een volledig menu bereiden (menu’s zoals Italiaans, Tapas en Midden-Oosters). Ik zorg voor de begeleiding en voor de fijne kneepjes. Heb je meer of minder mensen, laat het me weten en we zoeken naar een oplossing.

Als je mij een mailtje stuurt dan zorg ik dat je alle informatie over de kookworkshop toegestuurd krijgt. In overleg plannen we dan een datum.

Op dit moment gaat het tulpenseizoen van start en kun je ook nog eens je eigen boeket plukken in het veld! 

Stephanie Kookt! in Hanneke’s Pluktuin; Een mooie en gezellige locatie midden in de polder van Flevoland!

Klik  op de link voor een filmpje;  kookworkshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code