KookWorkshops in de kas

Geniet van een gezellige avond samen met je vrienden en doe dat rondom het fornuis! In mijn keuken van de super gezellige Kas bij Hanneke’s Pluktuin in Biddinghuizen! Ik begeleid jullie tijdens het koken en in de keuken gaan jullie samen aan de slag; je maakt een volledig menu in  met producten van de lokale leveranciers. Vervolgens dek je met elkaar de tafel en geniet van de heerlijke maaltijd die je zelf gemaakt hebt! Met uitzicht op de bloemetjes en bijtjes en als het helder weer is zie je zon onder gaan; hoe romantisch is dat!?

Boek zo’n leuke kookworkshop bijvoorbeeld als uitje met collega’s of als vrijgezellenavond met je vrienden; vanaf  8 personen tot maximaal 12 personen kun je met elkaar een volledig menu bereiden (menu’s zoals Italiaans, Tapas en Midden-Oosters). Ik zorg voor de begeleiding en voor de fijne kneepjes. Heb je meer of minder mensen, laat het me weten en we zoeken naar een oplossing.

Als je mij een mailtje stuurt dan zorg ik dat je alle informatie over de kookworkshop toegestuurd krijgt. In overleg plannen we dan een datum.

Als het tulpenseizoen van start gaat is het de bedoeling dat je in de kas ook kunt zijn voor een kopje koffie en huisgemaakt gebak. En op de pluktuin ben je dan van harte welkom om je eigen boeket te plukken.

Hanneke’s Pluktuin; Een mooie en gezellige locatie midden in de polder van Flevoland!

Klik  op de link voor een filmpje;  kookworkshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code