KookWorkshops in de kas

Geniet van een gezellige avond samen met je vrienden en doe dat rondom het fornuis! In de keuken van de super gezellige Kas van Hanneke’s Pluktuin in Biddinghuizen! Ik begeleid jullie tijdens het koken en in de keuken gaan jullie samen aan de slag; je maakt een volledig menu in Mediterrane stijl met producten van de lokale leveranciers. Vervolgens dek je met elkaar de tafel en geniet van de heerlijke maaltijd die je zelf gemaakt hebt! Met uitzicht op de bloemetjes en bijtjes en als het helder weer is zie je zon onder gaan; hoe romantisch is dat!?

Boek zo’n leuke kookworkshop bijvoorbeeld als uitje met collega’s of als vrijgezellenavond met je vrienden; vanaf  6 personen tot maximaal 12 personen kun je met elkaar een volledig menu bereiden. Ik zorg voor de begeleiding en voor de fijne kneepjes.

Omdat de Kas op dit moment gebouwd wordt is het nog niet mogelijk de kookworkshops te volgen. Vanaf het najaar van 2018 zal de keuken in de kas klaar zijn en hopen we zo snel mogelijk te kunnen beginnen met de kookworkshops. Ook ben je dan natuurlijk van harte welkom voor de pluktuin overdag. Je kunt dan ook een taartje en een kop koffie gebruiken.

Ik houd je op de hoogte via mijn website en instagram en Facebook over de vorderingen van de bouw!

Hanneke’s Pluktuin; Een mooie en gezellige locatie midden in de polder van Flevoland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code