KookWorkshops in de kas

Geniet van een gezellige avond samen met je vrienden en doe dat rondom het fornuis! In de keuken van de super gezellige Kas van Hanneke’s Pluktuin in Biddinghuizen! Ik begeleid jullie tijdens het koken en in de keuken gaan jullie samen aan de slag; je maakt een volledig menu in Mediterrane stijl met producten van de lokale leveranciers. Vervolgens dek je met elkaar de tafel en geniet van de heerlijke maaltijd die je zelf gemaakt hebt! Met uitzicht op de bloemetjes en bijtjes en als het helder weer is zie je zon onder gaan; hoe romantisch is dat!?

Boek zo’n leuke kookworkshop bijvoorbeeld als uitje met collega’s of als vrijgezellenavond met je vrienden; vanaf  6 personen tot maximaal 12 personen kun je met elkaar een volledig menu bereiden. Ik zorg voor de begeleiding en voor de fijne kneepjes.

Op dit moment wordt er druk gebouwd om de Kas waar ik een plek krijg om te koken af te krijgen zodat ik kan beginnen met het geven van de kookworkshops. Vanaf januari 2019 hoop ik te starten. Je kunt nu al een reservering plaatsen en info opvragen. Ook ben je dan natuurlijk van harte welkom op de pluktuin overdag. Er is per januari daar gelegenheid om overdekt en verwarmd een kop koffie en lekker taartje te gebruiken.

Ik houd je op de hoogte via mijn website en instagram en Facebook over de vorderingen van de bouw!

Hanneke’s Pluktuin; Een mooie en gezellige locatie midden in de polder van Flevoland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code