Kookworkshops op superlocatie!

Ik kan bijna niet wachten maar over een poosje ga ik weer beginnen met het geven van Kookworkshops. En wel op een heel bijzondere locatie!  Ik ben erg blij om jullie te kunnen vertellen dat ik vanaf het najaar van 2018 een eigen plek krijg op Hanneke’s Pluktuin in Biddinghuizen. Zij zijn op dit moment bezig hun locatie uit te bouwen met een grote glazen kas waar binnen een mooie keuken komt, leuke zitjes een toiletgroep en verder alles wat je nodig hebt om groepen mensen te ontvangen! Je kunt er dan terecht om niet alleen je eigen veldboeket te plukken maar ook om een kopje koffie te doen of een stukje taart te eten. Alles gemaakt met producten uit de regio of uit eigen tuin.

Stel je eens voor; je staat met een garde in je hand en maakt een heerlijk dessert terwijl je naar buiten kijkt en geniet van het uitzicht. Je kijkt naar het warme licht van de ondergaande zon wat straalt op de bloemenvelden…. Je waant je op vakantie. In de keuken van de kas is het gezellig en begint het al heerlijk te ruiken! Jullie genieten met elkaar in de keuken en hebben goede gesprekken. Je dekt met elkaar de tafel en gaat na het koken samen genieten van het diner wat jullie zelf bereidt hebben. Een goed glas wijn erbij en de avond kan niet meer stuk.

Vervolgens kun je ook een mooi veldboeket plukken in de pluktuin en meenemen naar huis, hoe leuk is dat?

Beleef het allemaal mee en geef je op met een groep voor een kookworkshop bij StephanieKookt! in Hanneke’s Pluktuin!

Ik houd jullie op de hoogte per wanneer het weer mogelijk is om een kookworkshop te boeken dus houd mijn site, Facebook en Instagram in de gaten.

80C066FA-1977-4CBD-B4D9-11A493831819     A3C6939D-F67D-4712-8334-54D6EE36F201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code