Kookworkshops op superlocatie!

Ik kan bijna niet wachten maar over een poosje ga ik weer beginnen met het geven van Kookworkshops. En wel op een heel bijzondere locatie!  Ik ben erg blij om jullie te kunnen vertellen dat ik een eigen plek krijg op Hanneke’s Pluktuin in Biddinghuizen. Zij zijn op dit moment bezig hun locatie uit te bouwen met een grote glazen kas waar binnen een mooie keuken komt, leuke zitjes een toiletgroep en verder alles wat je nodig hebt om groepen mensen te ontvangen! Je kunt er dan terecht om niet alleen je eigen veldboeket te plukken maar ook om een kopje koffie te doen, een stukje taart te eten of een groen workshop te volgen. HighTea’s zitten ook in de planning! Kortom, een gezellige creatieve plek waar alles gemaakt wordt met producten uit de regio of uit eigen tuin.

Stel je eens voor; je staat met een garde in je hand en maakt een heerlijk dessert terwijl je naar buiten kijkt en geniet van het uitzicht. Je kijkt naar het warme licht van de ondergaande zon wat straalt op de bloemenvelden…. Je waant je op vakantie. In de keuken van de kas is het gezellig en begint het al heerlijk te ruiken! Jullie genieten met elkaar in de keuken en hebben goede gesprekken. Je dekt met elkaar de tafel en gaat na het koken samen genieten van het diner wat jullie zelf bereidt hebben. Een goed glas wijn erbij en de avond kan niet meer stuk.

Beleef het allemaal mee en geef je nu al op met een groep voor een kookworkshop bij StephanieKookt! in Hanneke’s Pluktuin! Vanaf januari 2019 zal ik starten met het geven van de workshops. Je kunt je nu opgeven hiervoor of reserveren voor een groep.

Ik houd jullie op de hoogte over de vorderingen van de bouw dus houd mijn site, Facebook en Instagram in de gaten.

80C066FA-1977-4CBD-B4D9-11A493831819     A3C6939D-F67D-4712-8334-54D6EE36F201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code