Leuk, actief en lekker uitje plannen? Kom gezellig koken!

Geniet van een gezellige avond samen met vrienden en/of collega’s en doe dat rondom het fornuis! Teambuilding voor het werk en gewoon voor fun met je vrienden of een vrijgezellenavond.  Geef je op met een aantal vrienden, 6 tot max. 12 personen om te koken, en bereid een volledig menu onder mijn begeleiding. In overleg bepalen we een thema. Wil je een arrangement incl. drinken? Dat is ook mogelijk. Na het koken ga je heerlijk genieten van je eigengemaakte menu aan tafel! Een ontspannen maar actieve avond waarbij je veel leert!  De kookworkshops geef ik in mijn gezellige keuken op een unieke locatie; in de glazen kas van Hanneke’s Pluktuin in Biddinghuizen. mail to; info@stephaniekookt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code