Leuk, actief en lekker uitje plannen? Kom gezellig koken!

Geniet van een gezellige avond samen met vrienden en/of collega’s en doe dat rondom het fornuis! Teambuilding voor het werk en gewoon voor fun met je vrienden of een vrijgezellenavond. ¬†Geef je op met een aantal vrienden, 6 tot max. 12 personen om te koken, en bereid een volledig menu onder mijn begeleiding. In overleg bepalen we een thema. Wil je een arrangement incl. drinken? Dat is ook mogelijk. Na het koken ga je heerlijk genieten van je eigengemaakte menu aan tafel! Een ontspannen maar actieve avond waarbij je veel leert! Vanaf het najaar in 2018 ga ik de kookworkshops op een unieke locatie geven! In de kas van Hanneke’s Pluktuin in Biddinghuizen. Hou mijn site of Facebook in de gaten wanneer ik daar ga starten. De bouw is in volle gang.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code