Leuk, actief en lekker uitje plannen? Kom gezellig koken!

Geniet van een gezellige avond samen met vrienden en/of collega’s en doe dat rondom het fornuis! Teambuilding voor het werk en gewoon voor fun met je vrienden of een vrijgezellenavond. ¬†Geef je op met een aantal vrienden, 6 tot max. 12 personen om te koken, en bereid een volledig menu onder mijn begeleiding. In overleg bepalen we een thema. Wil je een arrangement incl. drinken? Dat is ook mogelijk. Na het koken ga je heerlijk genieten van je eigengemaakte menu aan tafel! Een ontspannen maar actieve avond waarbij je veel leert!

In de gezellige ambiance van de winkel PUUR Elburg in het hartje van vestingstadje Elburg ontvang ik jullie en gaan we aan de slag. Heb je zelf een geschikte locatie of kan het in je eigen keuken. In overleg is veel mogelijk. Mail voor meer info naar stephaniebuitendijk@icloud.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *